Vi håber at se dig på Digitaliseringsmessen den 29. september

15-08-2016

Vi bygger bro…

På vores stand præsenterer vi nye løsninger og releases fra Dafolo og Convergens, der viser vejen mod en sammenhængende digital forvaltning og øger værdien af kommunens digitaliseringsindsats. Kom og hør, hvordan vi bygger bro mellem formularløsninger og kommunens øvrige systemer ved hjælp af en stærk integrationsmotor.

Få indblik i fordelene ved vores medbetjeningsløsninger, der bygger bro mellem borger og kommune og sikrer god service og understøttelse af den ikke-digitale borger samtidig med, at den efterfølgende sagsbehandling varetages i et digitalt flow, der garanterer effektiv håndtering. Hør også, hvordan I kan bruge Løsningsportalen til at forespørge på udvikling af specielle formularer eller selvbetjeningsløsninger og få designet specialformularer, der matcher præcis de behov, I har i kommunen. Og få forklaret, hvordan CIS Integrationsplatformen udgør en stærk løsning, som gør det muligt at fordele og berige data, der indsendes via selvbetjeningsløsninger og dermed bygger bro mellem kommunens systemer. Vi vil også rigtig gerne fortælle om de seneste videreudviklinger af platformen, som blandt andet omfatter integrationer til/fra BOM, KMDCare, DP, FjernPrint, APOS, virk.dk og KMDSag.

Endelig præsenterer vi de seneste nyheder fra Dafolo som f.eks. den nye version af Vielsesløsningen, ny funktionalitet i diaform+ og Borgeronline og - ikke mindst - glæder vi os til at afsløre Dafolos svar på en løsning, der giver kommunen mulighed for at egenudvikle simple formularer.

Vi håber at se dig på stand E6 i Odense Congress Center.