Masser af spørgelystne gæster på Digitaliseringsmessen

01-10-2017

Der var heftig aktivitet på vores stand på Digitaliseringsmessen i Odense i sidste uge. Vi fik mange gode snakke med repræsentanter fra kommunerne om potentialet i at bygge bro: mellem offentlige digitaliseringsstrategier og kommunal praksis, mellem selvbetjening og sagshåndtering og mellem borgere og forvaltning. På det konkrete plan præsenterede vi en løsning, der bygger bro mellem Dafolos selvbetjenings- og formularløsninger og Convergens’ integrationsmotor (CIS).
 

Stor interesse for at se løsninger på de indsendte udfordringer

Forud for messen havde vi opfordret kommunerne til at give os en udfordring ved at indsende en Word-skabelon, som anvendes på kommunens hjemmeside. På messen ville vi medbringe en ny og professionel formular udviklet i NemForm for at vise, hvordan der på en enkel måde kan gøres op med hjemmelavede Word- og pdf-skabeloner. Mange kommuner havde taget udfordringen op og viste stor begejstring for de løsninger, de blev præsenteret for, ligesom flere af dem, der lyttede med blev inspireret til at sætte turbo på rest-digitaliseringen i deres kommune.

På den travle messedag oplevede vi også stor spørgelyst i forhold til vores medbetjeningsløsninger til digital håndtering af ikke-digitale borgere, hvor der ligger et stort effektiviseringspotentiale.
 

Har du spørgsmål eller ønsker du en demonstration af en af vores løsninger, er du velkommen til at kontakte os:


Tillykke til den heldige vinder

Rigtig mange af messens deltagere valgte at deltage i vores konkurrence om billetter til BridgeWalking på Lillebæltsbroen med efterfølgende cafébesøg. Der er trukket lod blandt de mange besvarelser, og den heldige vinder blev:

It-medarbejder Helle Lund, Sønderborg Kommune

Vinderen har fået direkte besked.