Demo af Print to sign, automatisk postfordeling og meget mere!

30-07-2018

Besøg os på stand D13, når vi sammen med gode kolleger fra Dafolo inviterer inden for på årets store Digitaliseringsmesse for kommuner og andre offentlige myndigheder i Odense Congres Center den 27. september.

Lad os hjælpe jer med at bygge bro…

På vores stand præsenterer vi nye løsninger fra Convergens og Dafolo til understøttelse af den sammenhængende digitale forvaltning. Vi sætter fokus på automatisering med det formål at sikre effektive, ensartede arbejdsgange og understøtte optimal sikkerhed ved håndtering af persondata.

Kom og se, hvordan vi bygger bro mellem datamodtagelse og kommunens øvrige systemer ved hjælp af en stærk postfordelingsløsning, som gør det muligt i ét værktøj at modtage, berige og fordele alle henvendelser til kommunen, så al informationen afleveres præcist til rette vedkommende. Der ligger altså ingen post i fællespostkassen til efterfølgende manuel fordeling. Med CIS Postfordelingsløsningen automatiserer vi alle arbejdsgange omkring digital modtagelse og forsendelse af post og effektiviserer dermed sagsbehandlingen samtidig med, at persondata håndteres sikkert. På messen præsenterer vi de seneste udviklingstiltag på CIS-Postfordelingsløsningen, der blandt andet omfatter integrationer til Digital post, Virk.dk, e-mail, Borgeronline, diverse 3. parts systemer, ESDH-løsninger m.m.

”Print to sign – Sikker forsendelse” er en løsning til udveksling dokumenter, der indeholder personfølsomme data, mellem to eller flere parter. Løsningen integrerer med diverse 3. partssystemer via en printerdriver og videresender de pågældende dokumenter på sikker vis. Adgang til dokumenterne er beskyttet af NemLogin og kan kun tilgås af de angivne modtagere. Afsender kan følge status på et udsendt dokument, f.eks. om modtageren/modtagerne har åbnet, underskrevet og returneret dokumentet. Kig forbi og se en demo af løsningen!

NemForm til egenudvikling af indberetningsløsninger er blevet et hit blandt kommunerne som alternativ til hjemmelavede word- og pdf-skabeloner. NemForm understøtter NemLogin, NemId, Serviceplatformen m.m. og designet i løsningerne opfylder designmanualen for borger.dk. Værktøjet indeholder desuden funktionalitet til opsætning af et dialogbaseret forløb og fremsendelse til en sikker postkasse. Kom og se, hvor intuitivt og enkelt det er at udvikle formularer og selvbetjeningsløsninger med NemForm.

Kig forbi vores stand og deltag i konkurrencen om en flot og brugbar præmie!

Vi glæder os til at dig på stand D13 i Odense Congress Center.