Ses vi på Digitaliseringsmessen?

02-08-2017

Lad os hjælpe jer med at bygge bro…

På vores stand præsenterer vi nye løsninger og releases fra Dafolo og Convergens, der viser vejen mod en sammenhængende digital forvaltning og øger værdien af kommunens digitaliseringsindsats.

Kom og se, hvordan vi bygger bro mellem formularløsninger og kommunens øvrige systemer ved hjælp af en stærk integrationsmotor, som gør det muligt at fordele og berige data, der indsendes via selvbetjeningsløsninger. På messen præsenterer vi de seneste udviklingstiltag på CIS-platformen, der blandt andet omfatter integrationer til Borgeronline fra Dafolo, Acadre fra FormPipe og ServicePlatformen fra Kombit.

Vi præsenterer desuden et nyt koncept, hvor en basisplatform danner grundlag for understøttelse af kommunens selvbetjening og formularhåndtering og således optimerer sammenhængen i den digitale forvaltning.

Se også hvordan byg selv-værktøjet NemForm åbner mulighed for, at kommunen selv kan designe enkle formularer med via browser, digital signering og fremsendelse til valgfri funktionspostkasse i kommunen til viderebehandling og dermed gør op med hjemmelavede word- og pdf-skabeloner. Vi viser en række konkrete eksempler, hvor NemForm har givet ”diverse-formularer” et løft og åbnet mulighed for automatisering af arbejdsgange.

Endelig viser vi en række medbetjeningsløsninger, der bygger bro mellem borger og kommune og sikrer god service og understøttelse af den ikke-digitale borger samtidig med, at den efterfølgende sagsbehandling varetages i et digitalt flow, der garanterer effektiv håndtering.

Kig forbi for stand, få en brobizz og deltag i konkurrencen om en flot præmie!

Vi glæder os til at dig på stand D11 i Odense Congress Center.

Yderligere information
Adm. direktør Stephen Hall Reusch, mobil 4020 5350, e-mail sha@convergens.dk