Job hos Convergens

Ledige stillinger

Vi har ingen ledige stillinger i øjeblikket.

Har du lyst til at blive en del af Convergens, er du altid velkommen til at sende dit CV til os. Matcher din profil de generelle og faglige krav, vi stiller til medarbejdere, tilbyder vi at optage dig i vores emnebank med potentielle kandidater.

Send dit CV til job@convergens.dk

 

Praktik og studiejob

Vi arbejder meget gerne sammen med studerende fra forskellige it-relaterede uddannelser. Lige nu udbyder vi ikke konkrete opgaver, men du er velkommen til at sende en uopfordret henvendelse om praktik eller studiejob.

Et praktikforløb tager udgangspunkt i en konkret opgave, som vi definerer i fællesskab med afsæt i din studieretning, dine kvalifikationer og kompetencer. Praktikperioder en ulønnede, og transportudgifter refunderes.

Et studiejob giver dig mulighed for at prøve din faglighed af i tæt samspil med it-udviklere, systemkonsulenter og andre it-profiler. Desuden ser vi et studiejob som en oplagt mulighed for at skabe relationer med potentielle fremtidige kollegaer. Som studiejobber vil du blive aflønnet på timebasis.

Uanset om du er praktikant eller studiejobber, har du et stort spillerum til at komme med gode ideer og påvirke din hverdag hos os. Du får stillet en arbejdsplads til rådighed på vores kontor, kommer til at arbejde med konkrete opgaver og bliver tilknyttet et team af kompetente kollegaer, der fungerer som sparringspartner. Vi forventer til gengæld, at du involverer dig, deltager aktivt i dagligdagen og forsøger at blive en del af organisationen, så du bedst muligt får indblik i en hverdag på vores arbejdsplads.


Interesseret i praktik eller studiejob?

Send en motiveret ansøgning, hvor du fortæller om dine interesseområder, kompetencer og eventuelle ønsker til arbejdsopgaver til job@convergens.dk.